Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

THE event

Apple event

Με την αγωνία να χτυπά κόκκινο όλοι οι fans της apple ανάμεσά τους κι εγώ περιμένουμε να πάει 20:00 ώρα Ελλάδας για να μάθουμε μετά από τόσους μήνες αναμονής και μυστικοπάθειας από πλευράς της αγαπημένης μας εταιρίας τι θα παρουσιάσει.

Οι συγκρατημένες φωνές μιλάνε για ένα iphone 4s (κατά την πετυχημένη συνταγή 3g-3gs) το οποίο δεν θα έχει πολλές διαφορές με το υπάρχον 4άρι μας. Ίσως μία αναβάθμιση στην κάμερα και τον επεξεργαστή.

Οι αισιόδοξοι πιστεύουν πως η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του event οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρία επιφυλάσσει εκπλήξεις και μεγάλες αλλαγές! Μεγαλύτερη οθόνη, ταχύτερος επεξεργαστής (προφανώς διπύρηνος) μεγαλύτερη μνήμη που σε συνδυασμό με το ios 5 θα απογειώνουν την αγαπημένη την επίσημη αγαπημένη της apple!

Όπως και να χει όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από σενάρια. Σε λίγες ώρες θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως θα είναι η ναυαρχίδα της apple. Το μόνο δυσάρεστο της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να δούμε ζωντανά την μετάδοση της παρουσίασης και θα περιορίσουμε την ενημέρωσή μας τουλάχιστον για σήμερα στα ξένα κυρίως blogs και sites.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ελεύθερος σχολιασμός...