Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τζάμπα μάγκες

Νομίζω πλέον ότι όλοι αυτοί που σήμερα αποκαλούνται ή θέλω να πιστεύω «αυτό-αποκαλούνται» πολιτικοί παράγοντες του τόπου έχουν χάσει την μπάλα, κοινώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Δεν ξεχνιούνται εύκολα οι μεγαλοστομίες αντιμνημονιακού περιεχομένου του κυρίου Σαμαρά. Η άποψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν δεδομένη. Δεν ψηφίζουμε το μνημόνιο και όταν γίνουμε κυβέρνηση θα πάμε σε επαναδιαπραγμάτευση.

Ξαφνικά ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να κάνει στροφή στις απόψεις του, στις τοποθετήσεις και τις αμέτρητες ομιλίες του και να μας πει ότι θα ψηφίσει σήμερα «ΝΑΙ» για να σώσει την Ελλάδα. Φυσικά σαν γνήσιος πρόεδρος δημοκρατικής παράταξης δεν του αρκεί η δική του ψήφος αλλά θέλει ολόκληρη η κοινουβουλευτική του ομάδα να συμφωνήσει μαζί του. Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει «τζάμπα μάγκες» αυτούς που στις περιφέρειες τους τόσο καιρό τα έβαζαν με το μνημόνιο λες και μέχρι σήμερα δεν ακολουθούσαν κάποια κομματική γραμμή αλλά πράττανε κατά το δοκούν.

Για μένα δεν φταίνε (όλοι) οι βουλευτές της ΝΔ. Ίσα-ίσα τουλάχιστον δείχνουν μία σταθερότητα στις απόψεις τους συνεχίζοντας να μιλάνε με αντιμνημονιακό χαρακτήρα, σε αντίθεση με τον πρόεδρό τους που ξεχνάει τι έλεγε πριν μερικούς μήνες.

Τελικά ποιος είναι τζάμπα μάγκας δεν κατάλαβα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ελεύθερος σχολιασμός...